Gelderblom Voorburg

Gelderblom Voorburg

Onze worstmakerij

Zoals u van een goede slagerij mag verwachten, werken wij met een eigen zelfstandige worstmakerij. De basis bestaat uit goed gesorteerde verse grondstoffen, die dagelijks in kleine porties verwerkt worden, om de versheid te waarborgen. Onze worstmakerij heeft een eigen EEG-nummer, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt door de (Europese) overheid. Wekelijks wordt er gecontroleerd op de wetgeving, hygiëne en kwaliteit.

Ruim 95% van onze vleeswaren zijn van onze eigen productie en naar onze eigen recepturen. Zo bewaren wij onze eigen identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten. Sommige producten kun je niet zelf maken, denk aan bijvoorbeeld de buitenlandse specialiteiten. Deze laten wij met veel zorg importeren en zo verkopen wij de originele producten uit het land waar ze vandaan komen en doen geen concessies met de imitatieproducten op de markt.

Wij hebben een groot assortiment vleeswaren, dat we vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo krijgt u bij ons veel afwisseling en lanceren we veel nieuwe producten, die nog nergens anders verkrijgbaar zijn. Ook zoutarme vleeswaren verkrijgbaar.







FILET AMERICAIN

Onze filet americain is een topproduct! Elke dag vers gedraaid van biefstuk tartaar en met onze eigen recept.


GRILLWORST

Het onbetwiste vlaggenschip in onze worstmakerij zijn de grillworsten. Inmiddels zijn er negen smaakvarianten. Allemaal met hun eigen smaaksensatie. Of je nu kiest voor naturel, kip of bijvoorbeeld grillworst met kaas; altijd proef je worst van de allerhoogste kwaliteit en met de beste verse ingrediënten en specerijen.

SAMBAL-KAAS GRILLWORST

De laatste aanwinst is de sambal-kaas grillworst. Door de toevoeging van sambal zou je denken dat we hier met een heel pittig worstje te maken hebben, maar dit is niet het geval. In combinatie met de gesmolten kaas zorgt de sambal voor een extra bite en een ware smaaksensatie.


het geheim

Slagerij Gelderblom staat voor kwaliteit en dat proef je! Ons paradepaardje is de eigen worstmakerij in Driebruggen. Hier worden naar eigen recept en ambachtelijk procedé de mooiste vleeswaren gemaakt door Hans en Ada van Leeuwen. Ambacht en vakmanschap gaan hier hand in en hand en dat proef je!

“Grillworst is een absolute topper. Ook de hamsoorten doen het goed. De achterham is volgens een bijzonder recept, dat worstmaker Hans met niemand wil delen. De leverworst die hij maakt is prachtig. Laatst vroeg iemand hem om zijn receptuur te delen. ‘Dat is mijn grootste geheim. Dat vertel ik nooit’

Hans van Leeuwen

Vleeswaren

Ruim 95% van onze vleeswaren zijn van onze eigen productie en naar onze eigen recepturen. Zo bewaren wij onze eigen identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten. Sommige producten kun je niet zelf maken, denk aan bijvoorbeeld de buitenlandse specialiteiten. Deze laten wij met veel zorg importeren en zo verkopen wij de originele producten uit het land waar ze vandaan komen en doen geen concessies met de imitatieproducten op de markt.

Onderscheidend in ons assortiment vleeswaren zijn de kwaliteit en diversiteit. De meeste vleeswaren maken wij zelf en zijn afgestemd op de wens van onze klanten, met inachtneming van het originele receptuur.  Wij hebben een groot assortiment vleeswaren, dat we vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo krijgt u bij ons veel afwisseling en lanceren we veel nieuwe producten, die nog nergens anders verkrijgbaar zijn. Ook zoutarme vleeswaren verkrijgbaar.